کلیدواژه جذب روغن / (8 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : دلوی، محسن ؛ دارایی، امیر ؛ آقاجانی، نرجس ؛ دانش پور، گولن ؛ حسینیان، معصومه ؛ محمدی، نرگس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 67 تا 76 )
کلیدواژه ها:بلانچینگجذب روغنچیپس سیب زمینیخیساندنمحلول های اسمزی
-
2.
نویسنده : ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛ نویسنده مسئول : میرمعینی، سیده سحر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:جذبروغنگوشتمرغسرخ شدهآرد گندمپوششدهی
-
3.
نویسنده : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ نویسنده مسئول : اهری، حامد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 ، A+ (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 91 تا 98 )
کلیدواژه ها:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
4.
نویسنده : لطیفی، زهرا ؛ غفوری، زهرا ؛ خاکی آرانی، سمانه ؛ منوچهری، شیما ؛ دانش نیا، میلاد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ نویسنده مسئول : جعفریان، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (دانشگاه آزاد (15 صفحه - از 125 تا 139 )
کلیدواژه ها:عصاره شاهیماهی سرخشدهجذب روغنهیدروکسی پروپیل متیل سلولز
-
5.
نویسنده : صالحی، فخرالدین ؛ اسدنهال، محمدامین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:شبکه عصبی مصنوعیالگوریتم ژنتیکجذب روغنتابع تانژانت هیپربولیکشاخص روشنایی
-
6.
نویسنده : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ نویسنده مسئول : فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 ، A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 81 تا 94 )
کلیدواژه ها:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبت
-
7.
نویسنده : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ نویسنده مسئول : وظیفه دوست، محسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 ، A (دانشگاه آزاد (16 صفحه - از 75 تا 90 )
کلیدواژه ها:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز
-
8.
نویسنده مسئول : صالحی، فخرالدین ؛ نویسنده : امیری، مصطفی ؛ قزوینه، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1403 - شماره 83 ، A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 81 تا 92 )
کلیدواژه ها:خصوصیات حسیسختیجذب روغنمساحت سطحمقدار رطوبت