کلیدواژه سيب / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- نشریه علوم غذایی و تغذیه 3
-
1.
نویسنده : رضائی، مرضیه ؛ نویسنده مسئول : صداقت، ناصر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 ، A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 15 تا 34 )
کلیدواژه ها:کیفیتبستهبندیپوشش خوراکیسیب
-
2.
نویسنده مسئول : تاج الدین، بهجت ؛ نویسنده : جهان میهن، کلثوم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 ، A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:رنگبافتویژگیهای فیزیکوشیمیاییسیب
-
3.
نویسنده : دلیری، شیوا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ نویسنده مسئول : خورشیدپور، بیژن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 ، A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:آلبالولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسسیبکرنبریلا کتوباسیلوس کازئی