کلیدواژه ماهی / (28 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : سیدآقایی رضایی، سیده مهنا ؛ حسینی، امیر ؛
مجله:پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی»بهار و تابستان 1393، دوره چهارم - شماره 1 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (26 صفحه - از 21 تا 46 )
کلیدواژه ها:زبان روسیگرته برداریماهیوامگیریزبان های کرانۀ جنوبی دریای مازندرانروسیواژهزبان فارسیبـادریای مازندرانگیلکیمازنـدرانزبانهای کرانة جنوبی دریای مازندران
-
12.
نویسنده : پاشایی، ژیلا ؛
مجله:گنجینه اسناد»تابستان 1393 - شماره 94 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (32 صفحه - از 106 تا 137 )
-
13.
نویسنده : جنت مکان، شیما ؛ عسکری ساری، ابوالفضل ؛ جواهری بابلی، مهران ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینبندر انزلیماهیعضلهترکیبات شیمیایی
-
14.
نویسنده : پیرصاحب، مقداد ؛ شرفی، کیومرث ؛ درگاهی، عبداله ؛ چراغی، مهرداد ؛ عزیزی، اسماعیل ؛ خسروی، طوبی ؛ غایب زاده، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 75 تا 84 )
کلیدواژه ها:کرمانشاهماهیکروموانادیومروخانه قره سو
-
15.
تأثیر قوام یابی با حرارت های مختلف بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی (Cyprinuscarpio)
نویسنده : زمانی نژاد، شیما ؛ شعبانپور، بهاره ؛ شعبانی، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 77 تا 90 )
کلیدواژه ها:سوریمیکپورپرورشیقوامیابیماهی
-
16.
نویسنده : بهاالدینی بیگی زرندی، فائقه ؛ تقی زاده سروستانی، راضیه ؛ اینالو، سرور ؛
مجله:طب سنتی اسلام و ایران»تابستان 1394، سال ششم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (7 صفحه - از 172 تا 178 )
کلیدواژه ها:خیارماهیآستانه تشنجغذای سردموش.
-
17.
نویسنده : گلی زاده، پروین ؛ ابراهیمی، مختار ؛ سعادتی، افسانه ؛
مجله:زیبایی شناسی ادبی»پاییز 1394 - شماره 25 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 112 تا 126 )
-
18.
نویسنده : شعبانی، حمید رضا ؛ عزیز خانی، مریم ؛ توریان، فهیمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 29 تا 42 )
کلیدواژه ها:ماهیپایداری اکسیداتیومیخکپیش پختنگهداری منجمد
-
19.
نویسنده : شهری، الهام ؛ خراسانی، نعمت اله ؛ نوری، غلامرضا ؛ کرد مصطفی پور، فردوس ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 43 تا 58 )
کلیدواژه ها:چابهارفلزات سنگینماهیعضلهارزیابی خطر
-
20.
نویسنده : عسکری ساری، ابوالفضل ؛ حسینی نژاد، سمیرا ؛ چله مال دزفول نژاد، مژده ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 61 تا 76 )
کلیدواژه ها:کپور معمولیروش های پختعناصر ضروریماهیعضله
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (13 مقاله)
- A+ (4 مقاله)
- علمی-ترویجی (1 مقاله)
- الف (1 مقاله)
- ج (1 مقاله)