کلیدواژه اکسيداسيون / (13 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مهدی پور، علی اکبر ؛
مجله:درسهایی از مکتب اسلام»دي 1350، سال دوازدهم - شماره 12 (3 صفحه - از 57 تا 59 )
کلیدواژه ها:کربنات سدیمآلیاژاکسیداسیونترکیبکتابقلیاجسمی
-
2.
گزارشگر : مستقیم، رامین ؛
مجله:گزارش»مهر 1372 - شماره 32 (2 صفحه - از 16 تا 17 )
کلیدواژه ها:اکسیدویتامین Eکلسترولپژوهشمصرفاکسیداسیونگلبولهای سفید
-
3.
نویسنده : شاهوردی، احمد رضا ؛
مجله:رهیافت»پاییز 1377 - شماره 19 ISC (7 صفحه - از 59 تا 65 )
کلیدواژه ها:فراوری مواد معدنیمیکروارگانیسمهااکسیداسیونمسمیکروبی
-
4.
نویسنده : صادق زاده، خسرو ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»اسفند 1381 - شماره 59 (3 صفحه - از 24 تا 26 )
کلیدواژه ها:فاضلابتصفیه فاضلابتصفیهمواد آلیاکسیداسیون
-
5.
نویسنده : محبی، حمید ؛
مجله:المپیک»پاییز و زمستان 1382 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 51 تا 66 )
کلیدواژه ها:ورزشاکسیداسیون چربیانسولینگلوکزتکنیک کلمپ گلوکزاکسیداسیون کربوهیدراتانرژی مصرفیاکسیداسیونتزریقکربوهیدراتغلظت
-
6.
مترجم : پدرام، نرگس ؛
مجله:پیام بهارستان»آذر 1383 - شماره 42 (8 صفحه - از 68 تا 75 )
کلیدواژه ها:فاکسینگکاغذقارچیاکسیداسیونرنگرادیکالهای آزاد
-
7.
نویسنده : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحه - از 39 تا 50 )
کلیدواژه ها:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون
-
8.
نویسنده : کمالی روستا، لیلا ؛ قوامی، مهرداد ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحه - از 37 تا 46 )
کلیدواژه ها:دارچینعصارهآنتی اکسیداناکسیداسیونچلاته کننده
-
9.
نویسنده : خدابنده، فرشته ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ زارع گشتی، قربان ؛ رهنما سنگاچین، معصومه ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1395، سال دوم - شماره 4 (13 صفحه - از 43 تا 55 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیداناکسیداسیونرزماریماهی کپور نقره ایگوشت چرخ شدهاکسیدانماهی
-
10.
نویسنده : انصاری اردلی، عبدالله ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:بسته بندیقزل آلای رنگینکمانافزودنیاکسیداسیون