کلیدواژه Carrot / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (13 صفحه - از 63 تا 75 )
کلیدواژه ها:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج
-
2.
نویسنده مسئول : سلیمانی، جابر ؛ نویسنده : آصفی، نارملا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (8 صفحه - از 37 تا 44 )
کلیدواژه ها:آبگیری اسمزیهویجدانسیتهخشک کردنتیمار
-
3.
نویسنده : حاجی سیدجوادی، نسرین ؛ ولائی، ناصر ؛ جمشیدیان، مریم ؛ اختری، لیلی ؛
مجله:پژوهنده»فروردین و اردیبهشت 1388 - شماره 67 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (6 صفحه - از 9 تا 14 )
کلیدواژه ها:ضد میکروبیلیستریا مونوسایتوژنزهویجزردک
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه پژوهنده 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)