کلیدواژه edible coating / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : بیاتی کلیمانی، آرمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 رتبه A (دانشگاه آزاد (19 صفحه - از 77 تا 95 )
کلیدواژه ها:اسانسپوشش خوراکیکیتوزانسینه مرغمدت زمان نگهداریFerula gummosa Boiss
-
2.
نویسنده : رضائی، مرضیه ؛ نویسنده مسئول : صداقت، ناصر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 15 تا 34 )
کلیدواژه ها:کیفیتبستهبندیپوشش خوراکیسیب
-
3.
نویسنده : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
4.
نویسنده : همایون پور، پریسا ؛ نویسنده مسئول : شریعتی فر، نبی ؛
مجله:پژوهشنامه حلال»پاییز 1400، دوره چهارم - شماره 3 (15 صفحه - از 32 تا 46 )
کلیدواژه ها:میگوپوشش خوراکیعصاره آبیفعالیت آنتی اکسیدانیخواص ضدمیکروبیریزپوشینه
-
5.
نویسنده : کیانی قلعه سرد، سپیده ؛ قادری قهفرخی، مریم ؛ پورمهدی، مهدی ؛ نویسنده مسئول : فضل ارا، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 1 تا 15 )
کلیدواژه ها:پوشش خوراکیکاراگیناناسانس پونه کوهیفیله مرغ
-
6.
نویسنده : رمضانی، امید ؛ جلیلزاده، عباس ؛ حصاری، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:ماندگاریپنیر سفیدپوشش خوراکیپروتئین آبپنیرناتامایسین