کلیدواژه ELISA / (18 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : مداحی، هاجر ؛ رستمی، فاطمه ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ صفرپور دهکردی، فرهاد ؛ جلالی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:ELISAاستافیلوکوکوس اورئوسانتروتوکسینناگت مرغغذاهای آماده مصرف
-
12.
نویسنده : موثق، محمدحسین ؛ آدینه وند، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 52 تا 59 )
کلیدواژه ها:تبریزالایزاآفلاتوکسین M1شیر خام گاوشیر خامشهر تبریز
-
13.
نویسنده : فدایی فرد، فیروز ؛ کورنگی، حمید ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ رئیسی، مهدی ؛ پیرزاده، راحله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:الایزاقزل آلای رنگین کماناکراتوکسین Aغذای ماهیسمآرد گندمتولید
-
14.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ جعفریان، محسن ؛ شاکریان، امیر ؛ کجبافی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:برنجالایزااکراتوکسین Aتوکسینهای قارچیتوکسین
-
15.
نویسنده : فدایی فرد، فیروز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحه - از 53 تا 62 )
کلیدواژه ها:انروفلوکساسینقزلآلای رنگین کمانچهار محال و بختیاریالایزاآنتیبیوتیکماهیانمزارع
-
16.
نویسنده : شاکریان، امیر ؛ صوابی اصفهانی، گلی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (7 صفحه - از 75 تا 81 )
کلیدواژه ها:الایزاملامینشیرخشک نوزادانشیر خشک نوزادانIslamic Azad UniversityFood
-
17.
نویسنده مسئول : برامی، احمدرضا ؛ نویسنده : پورعلمی، محمدرضا ؛ ایرانی، مهرداد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (10 صفحه - از 53 تا 62 )
-
18.
نویسنده : مشاک، زهره ؛ مرادی، بیژن ؛ مرادی، بهروز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:هیستامینالایزاماهی قزلآلای رنگینکمانماهیهیستیدین
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (7 مقاله)
سطح برگزاری همایش
- همایش ملی (1 مقاله)