کلیدواژه Escherichia coli O157:H7 / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : زینلی، طیبه ؛ محسن زاده، محمد ؛ رضائیان دلوئی، رویا ؛ نبی پور، رویا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 27 تا 36 )
کلیدواژه ها:لیستریا مونوسیتوژنزعصاره متانولی اسپنداشریشیا کلیسالمونلا تیفیموریوم
-
2.
نویسنده : اسماعیل زاده، حکیمه ؛ سنگ پور، پروانه ؛ خاکسار، رامین ؛ شهراز، فرزانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (8 صفحه - از 21 تا 28 )
کلیدواژه ها:نانوذرهاشرشیاکلی O157:H7اکسید رویباسیلوس سوبتیلیسضد میکروبی
-
3.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 69 تا 78 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری