کلیدواژه Lactic acid bacteria / (11 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : روفه گری نژاد، لیلا ؛ احسانی، محمد رضا ؛ دارابی امین، مسعود ؛ میزانی، مریم ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (10 صفحه - از 59 تا 68 )
کلیدواژه ها:کرهاسید لینولئیک کنژوگهاندیس آتروژنیکباکتریهای لاکتیکاسیدهای چربلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوساستارترلاکتوکوکوس لاکتیس
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 7 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)