کلیدواژه Lactic acid bacteria / (11 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : روفه گری نژاد، لیلا ؛ احسانی، محمد رضا ؛ دارابی امین، مسعود ؛ میزانی، مریم ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (10 صفحه - از 59 تا 68 )
کلیدواژه ها:کرهاسید لینولئیک کنژوگهاندیس آتروژنیکباکتریهای لاکتیکاسیدهای چربلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوساستارترلاکتوکوکوس لاکتیس
-
2.
نویسنده : صداقت، حسین ؛ اسکندری، محمدهادی ؛ موسوی نسب، مرضیه ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ حنیف پور، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:پنیرباکتریهای مولد اسیدلاکتیکضدکپکآزمونMicrodilutionآزمون Overlayکپککپکباکتریباکتری
-
3.
نویسنده : دیدار، زهره ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (6 صفحه - از 83 تا 88 )
کلیدواژه ها:باسیلوس سرئوساسید لاکتیک باکتریهاتمپهجو دوسر
-
4.
نویسنده : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (12 صفحه - از 53 تا 64 )
کلیدواژه ها:آنتیاکسیدانتخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شتراگزوپلی ساکارید
-
5.
نویسنده : اجاق، سیدمهدی ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ عبدالله زاده، اسماعیل ؛ قره ئی، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 103 تا 112 )
کلیدواژه ها:فیلم خوراکیباکتری های اسید لاکتیکلیستریا منوسایتوژنز
-
6.
نویسنده : تاری نژاد، علیرضا ؛ پورعبدی، پریسا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 25 تا 38 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکانتشار از دیسکقطر هاله عدم رشد
-
7.
نویسنده مسئول : قائم پناه، مهنام ؛ نویسنده : هاشمی روان، مهناز ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 31 تا 40 )
کلیدواژه ها:فراسودمندپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکنوشیدنی تخمیری
-
8.
نویسنده : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسید
-
9.
نویسنده : نصرالله زاده، احمد ؛ صادقی، علیرضا ؛ محمودی، ماندانا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ نویسنده مسئول : خمیری، مرتضی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 1 تا 11 )
کلیدواژه ها:بازدارندگیضدقارچیلاکتیک اسید باکتریهاآسررژیلو فلاوآسررژیلو نایجر
-
10.
نویسنده : حمیدی، سیده رعنا ؛ نویسنده مسئول : حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:نایسینباکتریهای مولد اسیدلاکتیکمطالعه تلقیحیژن hlyA
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 7 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)