-
1.
نویسنده : قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکماناسانس زیره سبزفیله ماهی قزلآلای رنگینکمان
-
2.
نویسنده : طاهری میرقائد، علی ؛ سلطانی، مهدی ؛ محمودی، زهرا ؛ حسینی شکرابی، سید پژمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 65 تا 74 )
کلیدواژه ها:PCRاسترپتوکوکوس اینیاییقزلآلای رنگینکمانلاکتوکوکوس گارویه
-
3.
نویسنده : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 35 تا 52 )
کلیدواژه ها:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
4.
نویسنده : فدایی فرد، فیروز ؛ کورنگی، حمید ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ رئیسی، مهدی ؛ پیرزاده، راحله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:قزل آلای رنگین کماناکراتوکسین Aغذای ماهیالایزاسمآرد گندمتولید
-
5.
نویسنده : قربانی رنجبری، علی ؛ اکرمی، رزا ؛ شریفی راینی، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:هیستامینشیرازپوترسینبار میکروبیقزلآلای رنگینکمان