مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 10 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 11 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 11 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 1 |
-
1.
مؤلف : محمد نامدار، یاسمن ؛ باخدا، حسین ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 التصنيف A (Azad University (13 صفحة - من 39 إلی 51 )
الکلمات المفتاحية:عصارهگوشت چرخ کردهترکیبات زیست فعالنگهدارنده طبیعیمرمکی
-
2.
مؤلف : صابر باغبان، فاطمه ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 39 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:HPLCکاروتنوئیداستخراج آستاگزانتینمیگو پا سفید غربیضایعات میگو
-
3.
مؤلف : نوحی، مرضیه ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 41 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:صمغ عربیخشککن پاششیآلوئهوراآلوئین
-
4.
مؤلف : رودشتیان، رها ؛ اسدی، غلامحسن ؛ كاتب مسؤول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (11 صفحة - من 121 إلی 131 )
الکلمات المفتاحية:کتیراکربوکسی متیل سلولزمقاومت پوستهاثر ضد میکروبی عصاره میخکشاخصهای هاو و زردهماندگاری در محیط
-
5.
مؤلف : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 51 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب
-
6.
مؤلف : حسینی، سیدابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ دلفان آذری، فاطمه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 67 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدمیکروبیهمبرگراسانس میخک
-
7.
مؤلف : صداقت، زینب ؛ محسنی، مهران ؛ کمالی، کوروش ؛ حسن، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ فردوسی، نیکتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 صفحة - من 41 إلی 48 )
الکلمات المفتاحية:زنجانبسته بندیادویهاسپورهای هوازیفله
-
8.
مؤلف : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحة - من 57 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیر
-
9.
مؤلف : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحة - من 29 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
-
10.
مؤلف : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحة - من 39 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین