صادقی ماهونک، علیرضا/ 8 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 8 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 8 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 8 |
-
1.
مؤلف : کشاورزیان، فاطمه ؛ سلطانی فیروز، محمود ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خانعلی، مجید ؛ تاش شمس آبادی، حسینعلی ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حبیب اله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 التصنيف A (Azad University (20 صفحة - من 97 إلی 116 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخفیله مرغبهینهسازی فرآیندسرخ کردن با هوای داغ
-
2.
کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی، آنزیم پکتیناز، و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن
مؤلف : رنجبر ندامانی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ ماهونک، علیرضا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 27 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:لیکوپنپکتینازصابونی کردناولئورزینتیمار اتانولیضایعات گوجه فرنگی
-
3.
مؤلف : نمدی پور، عباس ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ قربانی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 55 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:حلالعصارهکنارفعالیت آنتیاکسیدانیهسته خرما
-
4.
مؤلف : صباغی، حسن ؛ ضیائی فر، امان محمد ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحة - من 65 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:رنگخلال سیب زمینیسرخ کردنمدل سینتیکیMATLAB
-
5.
مؤلف : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (14 صفحة - من 55 إلی 68 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداری
-
6.
مؤلف : کمالی، فائزه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ نصیری فر، زهرا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (9 صفحة - من 23 إلی 31 )
الکلمات المفتاحية:استخراجفراصوتترکیبات فنولیسنجد زینتی
-
7.
مؤلف : پورمیر، سیدیوسف ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ فتاحی مقدم، جواد ؛ اعلمی، مهران ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (12 صفحة - من 21 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:آبگیریفعالیت آنتی اکسیدانیترکیب زیست فعالخواص فیزیکیمیوه مرکبات
-
8.
مؤلف : کرمی، زهره ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ امام جمعه، زهرا ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:زمان برداشتفعالیت آنتی اکسیدانیریشه شیرین بیانعصاره اتانولی