کلمة المفتاح اسانس / (40 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
21.
مؤلف : نژاد اسد آقباش، بهزاد ؛
مجلة:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»تابستان 1396، دوره سوم - شماره 7 (7 صفحة - من 11 إلی 17 )
الکلمات المفتاحية:ﺗﺮﭘﻦﻫﺎﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﺛﺎﻧﻮﯾﻪﻣﺮزهی ﮐﻮﻫﯽCC N=MSGC MSاسانس
-
22.
مؤلف : اقدسی، سحر ؛ کابوسی، حامی ؛ گلستان، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحة - من 13 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:اسانساثر بازدارندگیاوجیدوغ ایرانیکلایورومایسس مارکسیانوس
-
23.
مؤلف : براتی، آنا ؛ محمدی ثانی، علی ؛ یاورمنش، مسعود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 13 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:اسانسحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره اسکروفولاریا خراسانیکااستافیلوکوکوس اورئوسگیاهباکتری
-
24.
مؤلف : ایوبی، بشرا ؛ درویشی، شعله ؛ میراحمدی، فردین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (11 صفحة - من 73 إلی 83 )
الکلمات المفتاحية:کنگرعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کولایضدباکتریاییعصارهباکتریغلظتگیاهاسانس
-
25.
مؤلف : حیدرزاده ریزی، سمانه ؛ شاهنوشی، ناصر ؛ کرباسی، علیرضا ؛ كاتب مسؤول : محمدی، حسین ؛
مجلة:اقتصاد کشاورزی»پاییز 1394، دوره نهم - شماره 3 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (15 صفحة - من 125 إلی 139 )
الکلمات المفتاحية:بازاریابیتنوعلاجیت چندگانهشکل مصرفنعناءگیاهان داروییمصرفکشاورزیاسانس
-
26.
مؤلف : صادقی، احسان ؛ درگاهی، عبداله ؛ محمدی، احمد ؛ اسدی، فاطمه ؛ صحرایی، سمیه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (26 صفحة - من 1 إلی 26 )
-
27.
مؤلف : فرج اللهی، محمد ؛
مجلة:درسهایی از مکتب اسلام»تیر 1391 - شماره 614 (2 صفحة - من 73 إلی 74 )
الکلمات المفتاحية:درمانخواصگیاهان داروئیبدندردعفونتاسانسطحال
-
28.
ناقد : قاصدی، سمیه ؛
مجلة:کتاب ماه علوم و فنون»اردیبهشت و خرداد 1391 - شماره 61 و 62 (10 صفحة - من 40 إلی 49 )
الکلمات المفتاحية:گیاهان داروییتولیدتیرۀمواد مؤثرۀصنایع داروییصنایع داروسازیاسانس
-
29.
مؤلف : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی
-
30.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 69 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (5 مقالة)
- ب (1 مقالة)