کلمة المفتاح آفلاتوكسين M1 / (7 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : برامی، احمدرضا ؛ مؤلف : پورعلمی، محمدرضا ؛ ایرانی، مهرداد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (10 صفحة - من 53 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:الایزارامسرچالوسشیر خامآفلاتوکسین M1آلودگی
-
2.
مؤلف : موثق، محمدحسین ؛ آدینه وند، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 52 إلی 59 )
الکلمات المفتاحية:تبریزالایزاآفلاتوکسین M1شیر خام گاوشیر خامشهر تبریز
-
3.
مؤلف : ابدالی تکلو، ایمان ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 11 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:آفلاتوکسین M1کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالاپودر آب پنیرملح زدایی
-
4.
مؤلف : فرشی، پرستو ؛ خاکپور، محمد رضا ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (8 صفحة - من 89 إلی 96 )
الکلمات المفتاحية:شهر تبریزشیر پاستوریزهآفلاتوکسین M1روش الایزا
-
5.
مؤلف : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (12 صفحة - من 79 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:دامداریویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1شیر خام
-
6.
مؤلف : بصیری، سارا ؛ رشیدی، حسین ؛ صادقی، سمیه ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ كاتب مسؤول : شکرفروش، سید شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 23 إلی 31 )
الکلمات المفتاحية:شیرالایزاHPLCآفلاتوکسین M1
-
7.
مؤلف : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ كاتب مسؤول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 التصنيف A (Azad University (10 صفحة - من 91 إلی 100 )
الکلمات المفتاحية:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A+ (3 مقالة)
- علمی-پژوهشی (2 مقالة)
- A (1 مقالة)