کلمة المفتاح جذب روغن / (8 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
كاتب مسؤول : صالحی، فخرالدین ؛ مؤلف : امیری، مصطفی ؛ قزوینه، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1403 - شماره 83 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 81 إلی 92 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات حسیسختیجذب روغنمساحت سطحمقدار رطوبت
-
2.
مؤلف : عبدالهی، اذین ؛ دیدار، زهره ؛ کاراژیان، رضا ؛ ارمین، محمد ؛ كاتب مسؤول : وظیفه دوست، محسن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 75 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:زردآلوصمغجذب روغنسرخ کردن عمیقکدو سبز
-
3.
مؤلف : صالحی، فخرالدین ؛ اسدنهال، محمدامین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:شبکه عصبی مصنوعیالگوریتم ژنتیکجذب روغنتابع تانژانت هیپربولیکشاخص روشنایی
-
4.
مؤلف : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ كاتب مسؤول : فاضل، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 81 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبت
-
5.
مؤلف : لطیفی، زهرا ؛ غفوری، زهرا ؛ خاکی آرانی، سمانه ؛ منوچهری، شیما ؛ دانش نیا، میلاد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ كاتب مسؤول : جعفریان، سارا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (15 صفحة - من 125 إلی 139 )
الکلمات المفتاحية:عصاره شاهیماهی سرخشدهجذب روغنهیدروکسی پروپیل متیل سلولز
-
6.
مؤلف : ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛ كاتب مسؤول : میرمعینی، سیده سحر ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 81 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:جذبروغنگوشتمرغسرخ شدهآرد گندمپوششدهی
-
7.
مؤلف : امان اله نژاد، زینب ؛ مغاره ای، محمدعلی ؛ پایداری، سعید ؛ كاتب مسؤول : اهری، حامد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 التصنيف A+ (Azad University (8 صفحة - من 91 إلی 98 )
الکلمات المفتاحية:آرد گندمپوششدهیجذبروغنگوشتمرغسرخ شده
-
8.
مؤلف : دلوی، محسن ؛ دارایی، امیر ؛ آقاجانی، نرجس ؛ دانش پور، گولن ؛ حسینیان، معصومه ؛ محمدی، نرگس ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحة - من 67 إلی 76 )
الکلمات المفتاحية:بلانچینگجذب روغنچیپس سیب زمینیخیساندنمحلول های اسمزی