کلمة المفتاح Histamine / (11 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : رضوی روحانی، سید مهدی ؛ علی اکبرلو، جواد ؛ كاتب مسؤول : حسن زاد آذر، حسن ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینHPLCپنیر سنتی کوپهآذزبایجانغربی
-
2.
مؤلف : سلحشوریان، زهرا ؛ كاتب مسؤول : موثق، محمدحسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1401 - شماره 48 التصنيف A+ (Azad University/ISC (9 صفحة - من 41 إلی 49 )
الکلمات المفتاحية:قزوینهیستامینپنیرکروماتوگرافی مایع با کارآیی بالاتیرامین
-
3.
كاتب مسؤول : قاضی لو، امیر ؛ مؤلف : ارشادی فر، حمید ؛ کر، کمال الدین ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»پاییز 1401، دوره پنجم - شماره 3 (10 صفحة - من 50 إلی 59 )
-
4.
مؤلف : پشنگه، صفورا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینکروماتوگرافی مایع با عملکرد بالاالکتروفورزموئینه ای
-
5.
مؤلف : عسکری ساری، ابوالفضل ؛ رجب زاده قطرمی، ابراهیم ؛ ستایش فر، احسان ؛ ولایت زاده، محمد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 63 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:هیستامیناستان هرمزگانعضلههوور مسقطیکنسرو ماهیماهی
-
6.
مؤلف : قربانی رنجبری، علی ؛ اکرمی، رزا ؛ شریفی راینی، رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینشیرازپوترسینبار میکروبیقزلآلای رنگینکمان
-
7.
مؤلف : جاهدی نیا، مریم ؛ کریم، گیتی ؛ سهرابی حقدوست، ایرج ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ اسکندری، محبوبه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (7 صفحة - من 23 إلی 29 )
الکلمات المفتاحية:کادمیومهیستامینمسماستکروماتوگرافی مایع با کارکرد بالامعتبرسازیفلزات سنگینگوجهفرنگی گلخانهایآمینهای بیوژنآمینهای بیوژن
-
8.
مؤلف : رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ حسن زاد آذر، حسن ؛ علی اکبرلو، جواد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 1 إلی 10 )
الکلمات المفتاحية:هیستامینHPLCپنیر سنتی کوپهآذزبایجانغربیپنیرآمینهای بیوژنیکپنیر کوپهمیکروارگانیسمها
-
9.
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 100 إلی 107 )
الکلمات المفتاحية:IranIslamic Azad UniversityHistamineFoodAbstractKermanshahAssistant Professor
-
10.
مؤلف : کوهدار، ولی اله ؛ رضویلر، ودود ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحة - من 31 إلی 40 )
الکلمات المفتاحية:مسمومیت هیستامینیماهی هوورباکتری های مولد هیستامیناندازه گیری هیستامینهیستامین