کلمة المفتاح Probiotic / (14 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : سلطان دلال، محمدمهدی ؛ میرک، سعیده ؛ آذرسا، محمد ؛ رهبر، محمد ؛ شریفی یزدی، محمدکاظم ؛
مجلة:پژوهنده»مهر و آبان 1392 - شماره 94 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Health/ISC (6 صفحة - من 202 إلی 207 )
الکلمات المفتاحية:عفونت بیمارستانیپروبیوتیکآنتی بیوتیکبورخولدریا سپاسیالاکتوباسیلوس پلانتاروم و روتری
-
2.
مؤلف : منادی سفیدان، علیرضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (10 صفحة - من 13 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:شیرپروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسمیزان رشد
-
3.
مؤلف : شیخ قاسمی، شهره ؛ زمردی، شهین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1393 - شماره 43 (10 صفحة - من 81 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:شفافیتپروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسزندهمانی
-
4.
بررسی اثر پروبیوتیک های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی
مؤلف : مجلسی، مجید ؛ شکرفروش، سیدشهرام ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نظیفی، سعید ؛ ساجدیان فرد، جواد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 25 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:کادمیومموش صحراییپروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومباسیلوس کواگولانسفلزات سنگین
-
5.
مؤلف : بدری، مهدیه ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 55 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:ماست همزدهلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسپریبیوتیکپروبیوتیک
-
6.
مؤلف : جیرسرایی، بهرام ؛ پوراحمد، رضوان ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحة - من 35 إلی 46 )
الکلمات المفتاحية:لاکتوباسیلوس کازئیپنیر فراپالایشسین بیوتیکلاکتولوزاینولینپروبیوتیک
-
7.
مؤلف : تاری نژاد، علیرضا ؛ پورعبدی، پریسا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 25 إلی 38 )
الکلمات المفتاحية:پروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیکانتشار از دیسکقطر هاله عدم رشد
-
8.
مؤلف : کوهستانی، بهناز ؛ پوراحمد، رضوان ؛ خورشیدپور، بیژن ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (13 صفحة - من 109 إلی 121 )
الکلمات المفتاحية:ترانس گلوتامینازکنسانتره پروتئین آب پنیرشیر سویافراسودمندپروبیوتیکشیر گاو
-
9.
مؤلف : رویان، مریم ؛ هاشمی، مریم ؛ صیقلانی، رامین ؛ علائی قشلاقی، حسین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 49 إلی 63 )
الکلمات المفتاحية:توالی یابی 16 S rRNAمرغ بومی ایرانپاتوژنهای گوارشیلاکتوباسیلوسپروبیوتیک
-
10.
مؤلف : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ كاتب مسؤول : حسین زاده، سعید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 29 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:فلزات سنگینسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چربپروبیوتیک
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 7 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 6 |
مجلة پژوهنده 1 |
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- علمی-پژوهشی (4 مقالة)