-
1.
مؤلف : یوسفی، قاسم ؛ صادقی، سعید ؛ کرمی، زهره ؛ امام جمعه، زهرا ؛ جوکی، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (12 صفحة - من 45 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:اتمسفر تعدیل یافتهمیوه تمشکماندگاریخصوصیات کیفی
-
2.
مؤلف : کرمی، زهره ؛ یوسفی، قاسم ؛ علیپور نجمی، محمد ؛ امام جمعه، زهرا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخاولتراسونیکاستخراج روغنشاهدانه
-
3.
مؤلف : کرمی، زهره ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ امام جمعه، زهرا ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:زمان برداشتفعالیت آنتی اکسیدانیریشه شیرین بیانعصاره اتانولی
-
4.
مؤلف : جلیلی، فرشید ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ امام جمعه، زهرا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ گنجه، محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 67 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:گاز کروماتوگرافیامواج فراصوتاستخراجروش سطح پاسخکانولا