-
1.
مؤلف : فاطمی، مهنوش ؛ عباسی، متین ؛ كاتب مسؤول : قندهاری، فرشته ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 التصنيف A (Azad University (6 صفحة - من 79 إلی 84 )
الکلمات المفتاحية:شیر شترسالمونلوزیسسالمونلاتیقی موریومآنتی اکسیدان
-
2.
مؤلف : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (22 صفحة - من 15 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگ
-
3.
مؤلف : اردهه، مهسا ؛ شهریاری، شهلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 107 إلی 120 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانچای سبزلسیتینروغن پیه گاوی
-
4.
مؤلف : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ كاتب مسؤول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (14 صفحة - من 21 إلی 34 )
الکلمات المفتاحية:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونپایداری روغنروغن قالبروغن کانولا
-
5.
مؤلف : زاهدی، مارال ؛ معمارماهر، بهناز ؛ همیشه کار، حامد ؛ انرجان، نویده ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 التصنيف A (Azad University/ISC (14 صفحة - من 23 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآنتیاکسیدانشیرینبیانمیکروامولسیون
-
6.
مؤلف : سیف زاده، مینا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 التصنيف A (Azad University/ISC (17 صفحة - من 49 إلی 65 )
الکلمات المفتاحية:آنتیاکسیدانمتا بی سولفیت سدیمعصارههای گیاهیمیگوی پرورشیملانوزیس