keyword ويژگي هاي ميكروبي / (4 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : ارونقی، منا ؛ Corresponding Author : جوادی، افشین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (Azad University (12 page(s) - From 35 to 46 )
-
2.
Writer : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 ، A+ (Azad University/ISC (12 page(s) - From 79 to 90 )
Keywords:دامداریشیر خامویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1Aflatoxin M1Chemical characteristicsmicrobial characteristicsLivestockRaw milk
-
3.
Writer : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 ، A+ (Azad University/ISC (16 page(s) - From 69 to 84 )
Keywords:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانهNitrite substitutionBlack cumin oilMicrobial propertiesOxidative stabilitySausage
-
4.
Writer : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 page(s) - From 47 to 54 )
Keywords:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیMicroHamburgerMicrobial propertiesFryingwavingمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ
Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 3 |
Journal علوم غذایی و تغذیه 1 |