شعبانی، شاهرخ/ 11 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 10 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 11 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 11 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : محمد نامدار، یاسمن ؛ باخدا، حسین ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 رتبه A (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 39 تا 51 )
کلیدواژه ها:عصارهگوشت چرخ کردهترکیبات زیست فعالنگهدارنده طبیعیمرمکی
-
2.
نویسنده : صابر باغبان، فاطمه ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:HPLCکاروتنوئیداستخراج آستاگزانتینمیگو پا سفید غربیضایعات میگو
-
3.
نویسنده : نوحی، مرضیه ؛ زمانی هرگلانی، فریبا ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:صمغ عربیخشککن پاششیآلوئهوراآلوئین
-
4.
نویسنده : رودشتیان، رها ؛ اسدی، غلامحسن ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 121 تا 131 )
کلیدواژه ها:کتیراکربوکسی متیل سلولزمقاومت پوستهاثر ضد میکروبی عصاره میخکشاخصهای هاو و زردهماندگاری در محیط
-
5.
نویسنده : غفوری، فرزانه سادات ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ آخوندزاده بستی، فشین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 51 تا 64 )
کلیدواژه ها:عصارهآنتی اکسیدانChlorella vulgarisماهی قزل آلای رنگین کمانضد میکروب
-
6.
نویسنده : حسینی، سیدابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ دلفان آذری، فاطمه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 67 تا 76 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیهمبرگراسانس میخک
-
7.
نویسنده : صداقت، زینب ؛ محسنی، مهران ؛ کمالی، کوروش ؛ حسن، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ فردوسی، نیکتا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 صفحه - از 41 تا 48 )
کلیدواژه ها:زنجانبسته بندیادویهاسپورهای هوازیفله
-
8.
نویسنده : شریفان، انوشه ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ امین افشار، مهدی ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:حداقل غلظت بازدارندگی(MIC)خصوصیات ارگانولپتیکگوشت مرغ آماده طبخعصاره سیر
-
9.
نویسنده : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 صفحه - از 29 تا 38 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهیولاف
-
10.
نویسنده : دباغ، نیلو ؛ حسینی، ابراهیم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ علیمی، مزدک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1391 - شماره 35 (8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها:خواص ضد میکروبیدی استات سدیمسس فرانسوینایسین