کلیدواژه حداقل غلظت کشندگی / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : قیامی راد، مهدی ؛ اکبری، رضا ؛ صفری، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:عصاره سیراثر ضدباکتریاییحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگی
-
2.
نویسنده : براتی، آنا ؛ محمدی ثانی، علی ؛ یاورمنش، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 13 تا 24 )
کلیدواژه ها:اسانسحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره اسکروفولاریا خراسانیکااستافیلوکوکوس اورئوسگیاهباکتری
-
3.
نویسنده : حاتمی، ثمانه ؛ یاورمنش، مسعود ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1394 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:حداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیروغن کرچکانتشار دیسک