کلیدواژه Chicken meat / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : لوایی آدریانی، رسول ؛ نویسنده : پالوج، مجتبی ؛
مجله:بهبود مدیریت»پاییز 1402 - شماره 61 رتبه ب (وزارت علوم (30 صفحه - از 153 تا 182 )
کلیدواژه ها:زنجیره تامینضایعاتگوشت مرغغذازنجیره تأمین گوشت مرغمواد غذاییسازه
-
2.
نویسنده : تقی پور کندسر، مسعود ؛ امیرنژاد، حمید ؛ نویسنده مسئول : مجاوریان، سید مجتبی ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»تابستان 1402- شماره 58 رتبه A (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 60 تا 72 )
کلیدواژه ها:پیوستگی بازارگوشت مرغدادههای ترکیبیرگرسیون آستانه ایبازار فضایی
-
3.
نویسنده : بارانی بیرانوند، اعظم ؛ غفوری اسکویی، حامد ؛ نویسنده مسئول : کیومرثی، حامد ؛
مجله:پژوهش و فناوری محیط زیست»بهار و تابستان 1401 - شماره 11 (14 صفحه - از 105 تا 118 )
کلیدواژه ها:ماندگاریگوشت مرغپد سلولزیعصاره لیموتاثیرات محیط زیستیمیکروبیپراکسید
-
4.
نویسنده مسئول : آقاصفری، حنانه ؛ نویسنده : کرباسی، علی رضا ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»تابستان 1400 - شماره 50 رتبه A (دانشگاه آزاد (20 صفحه - از 197 تا 216 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغبرچسب ارگانیکبرچسب سالمبرچسب سبزلاجیت ترتیبی تعمیم یافته
-
5.
نویسنده : طاهری گراوند، امین ؛ ایاری، فردین ؛ نویسنده مسئول : میرزائی قلعه، اسماعیل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 13 تا 22 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتازگیحسگرماشین بویایی
-
6.
نویسنده : هاشمزادگان، معصومه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ بیات، منصور ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغDuplex PCRهمبرگر ممتازSimplex-PCR
-
7.
نویسنده : زینالی، فریبا ؛ علی عباسی، ندا ؛ علی اکبرلو، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 51 تا 61 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغلاکتوباسیلوساتیلن دیامین تترااستیک اسید
-
8.
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب ؛ بشاشتی، محسن ؛ حسینی شکوه، سید جواد ؛ هاشمی، سید رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 69 تا 82 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغالایزاتخم مرغباقی ماندة آنتی بیوتیکحداکثر مقدار باقی مانده
-
9.
نویسنده : کوهدار، ولی اله ؛ رادمهر، بهراد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 55 تا 64 )
کلیدواژه ها:کیتوزانشمارش کلی میکروبیشمارش کلی فرممواد ازته فرارگوشت مرغ
-
10.
نویسنده مسئول : محمدی نژاد، امیر ؛ نویسنده : یزدانی، سعید ؛ زراعت کیش، سید یعقوب ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»پاییز 1388، دوره سوم - شماره 3 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (15 صفحه - از 15 تا 29 )
کلیدواژه ها:مرغ گوشتیعملکردبهرهوری کل عوامل تولیدترنکویست تیل
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- A+ (4 مقاله)
- علمی-پژوهشی (2 مقاله)
- A (2 مقاله)
- ب (1 مقاله)