کلیدواژه cold plasma / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : چهاردهی سیرتی، ضحی ؛ قمی مرزدشتی، حمیدرضا ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛ نویسنده مسئول : قراچورلو، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1403 - شماره 82 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 5 تا 18 )
کلیدواژه ها:پلاسمای سردخواص فیزیکوشیمیاییروغن سویااسید چرب ترانسهیدروژناسیون
-
2.
نویسنده : فریدونی، محسن ؛ نویسنده مسئول : حاجی آقاعلیزاده، حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1401- شماره 76 رتبه A (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:مدل سازیرنگجوانه زنینخودپلاسمای سرد
-
3.
نویسنده : علیایی، عاطفه ؛ برنجی، شیلا ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 61 تا 75 )
کلیدواژه ها:پاستوریزاسیون حرارتیترکیبات زیستفعالپرتقال توسرخپلاسمایسرد
-
4.
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
نویسنده : بهلولی، پریسا ؛ درانیان، داود ؛ نویسنده مسئول : جلالی راد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 85 تا 92 )
کلیدواژه ها:میکروارگانیسمتخم مرغضد میکروبیسالمونلا اینتریتیدیسپلاسمای سرد
-
5.
نویسنده : Hagh Nazari، Simin ؛ Rezaei Shojaei، Sarina ؛ Lalevich، Blazol ؛
مجله:نخبگان علوم و مهندسی»فروردین 1399 - شماره 22 (5 صفحه - از 1 تا 5 )
کلیدواژه ها:بهداشتداروسازیپلاسما سردفرآوری گیاهانhealthPharmaceuticalcold plasmaplant processing