کلیدواژه Total phenol / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- نشریه بهداشت مواد غذایی 3
-
1.
نویسنده : علی موسی زاده، پدرام ؛ طاهری، عبدالحسین ؛ نویسنده مسئول : صانعی، سیدجواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1402- شماره 50 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:آویشن شیرازیفنل کلسیبپراکسیدازکپک آبی
-
2.
نویسنده : نوری صفت، فاطمه ؛ زارعی، حامد ؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1400 - شماره 44 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:فنل کلبار میکروبیآب آلبالوفراصوت
-
3.
نویسنده : سیدی فر، رویا ؛ آصفی، نارملا ؛ مقصودلو، یحیی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (13 صفحه - از 63 تا 75 )
کلیدواژه ها:بتاکاروتنظرفیت آنتیاکسیدانیفراصوتفنل کلهویج