-
1.
نویسنده : کریمیان سیچانی، بهاره ؛ نویسنده مسئول : فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1400- شماره 72 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 81 تا 94 )
کلیدواژه ها:سرخ کردنجذب روغنصمغ فارسیکنسانتره پروتئین آب پنیرگوشت بوقلمونویژگی های بافتیافت رطوبت
-
2.
نویسنده : ایزد خواستی، زهرا ؛ فاضل، محمد ؛ عباسی، هاجر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:کنجاله سویاسوسیسکنجاله کنجدارزش تغذیه ای
-
3.
نویسنده : محمدی، راضیه ؛ فاضل، محمد ؛ خسروی، الهام ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 77 تا 88 )
کلیدواژه ها:آزمون آونترکیبات فنولیکروغن سویاعصاره گیاه بیلهرفعالیت آنتی اکسیدان
-
4.
نویسنده : کشاورزی پور، مینا ؛ عباسی، هاجر ؛ فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 87 تا 100 )
کلیدواژه ها:زاﻧﺘﺎننشاسته ذرتگوارکیک بدون گلوتناکاراسدیم استئاریل لاکتیلات
-
5.
نویسنده : عظیمزاده، بهناز ؛ مهشید جهادی، مهشید ؛ فاضل، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 65 تا 73 )
کلیدواژه ها:عصاره آبیگیاه برگبوخواص آنتیاکسیدانیخواص ضد باکتریایی
-
6.
نویسنده : معزی، مریم ؛ فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 83 تا 96 )
کلیدواژه ها:پستهصمغ فارسیپوششدهیعصاره نعناعاکسیداسیون
-
7.
نویسنده : خضرایی، مرضیه ؛ جهادی، مهشید ؛ فاضل، محمد ؛ علامه، آمنه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1394 - شماره 49 (12 صفحه - از 35 تا 46 )