-
1.
نویسنده : حنیفیان، شهرام ؛ جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:نمکrealپنیر سفید فراپالایشی ایرانیمایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیسF57Time PCRمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیسپنیر سفید فراپالایشیپنیرباکتری
-
2.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداریپنیر