کلمة المفتاح دوغ / (23 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ كاتب مسؤول : پوراحمد، رضوان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحة - من 107 إلی 120 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
-
2.
مؤلف : نوراللهی، علی ؛
مجلة:فرهنگ مردم ایران»تابستان 1401 - شماره 69 (44 صفحة - من 149 إلی 192 )
الکلمات المفتاحية:انسان شناسیآیینایلامخوراککوچ نشینانایل خزلنانپختعشایربـابـهآبدوغیـا
-
3.
كاتب مسؤول : ازادفر، الهام ؛ مؤلف : جبله، رمضانعلی ؛ بهرامی، زهره ؛ شریفی، مهنیا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1400 - شماه 73 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 55 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:دوغدو فاز شدنپتانسیل زتادانه خرنوب
-
4.
كاتب مسؤول : صادقی، نفیسه ؛ مؤلف : حاجی محمودی، منان ؛ بهزاد، معصومه ؛ فتحی، سروش ؛ جنت، بهروز ؛
مجلة:پژوهشنامه حلال»بهار 1400، دوره چهارم - شماره 1 (8 صفحة - من 86 إلی 93 )
-
5.
مؤلف : سمائی، سمانه ؛ برنجی، شیلا ؛ كاتب مسؤول : ناطقی، لیلا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 التصنيف A (Azad University (12 صفحة - من 109 إلی 120 )
الکلمات المفتاحية:دوغاسانس شویدنمک کلریدپتاسیمنمک کلریدسدیم
-
6.
مؤلف : قلعه موسیانی، زهرا ؛ پوراحمد، رضوان ؛ رجایی، پیمان ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 45 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:دوغعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوسزوفارازک
-
7.
مؤلف : نیکزاد، شیما ؛ بهرامیان، سمیرا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 71 إلی 81 )
الکلمات المفتاحية:اسفرزهپروبیوتیکدوغلاکتوباسیلوس کازئیپیسیلیوم
-
8.
مؤلف : دین پژوه، فاطمه ؛ خانی، محمدرضا ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1398- شماره 33 التصنيف A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 97 إلی 112 )
الکلمات المفتاحية:ماندگاریعصاره سیردوغعصاره شویدویژگیهای میکروبی و شیمیایی
-
9.
مؤلف : سرلک، زهرا ؛ گراوند، فرهاد ؛ حسینی، محمدیار ؛ روحی، میلاد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 التصنيف A+ (Azad University (14 صفحة - من 5 إلی 18 )
الکلمات المفتاحية:دوغروششناسی سطح پاسخعرق نعناافشره لیمو ترشپودر
-
10.
مؤلف : یوسفی، علیرضا ؛ شیخلویی، حسین ؛ سیفی هاچه سو، جواد ؛ حاتمی، مهدی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 التصنيف A+ (Azad University/ISC (14 صفحة - من 11 إلی 24 )
الکلمات المفتاحية:دوغضدمیکروبیکپک و مخمرباکتریهای آغازگراسانس گلپر
کلمات المفتاح ذات الصلة
مسار نشر المقال
الرتبة العلمية
- A+ (6 مقالة)
- A (2 مقالة)
- علمی-ترویجی (1 مقالة)
- علمی-پژوهشی (1 مقالة)