Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 5 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 5 |
Language (Article count) |
---|
Persian 5 |
-
1.
Writer : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ Corresponding Author : حسینی قابوس، سید حسین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 Ranking A (Azad University (14 page(s) - From 35 to 48 )
Keywords:خواص آنتی اکسیدانیزائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیاییantioxidant propertiesPhysicochemical Properties
-
2.
Writer : ساعدی، شهرام ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ Corresponding Author : جعفریان، سارا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1401- شماره 77 Ranking A (Azad University (16 page(s) - From 79 to 94 )
Keywords:اینولینفراسودمنداستویاویسکوزیتهشیر کاکائوCocoa MilkFunctionalViscositySteviaInulin
-
3.
Writer : گنجی وطن، بنیامین ؛ Corresponding Author : حسینی قابوس، سیدحسین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 Ranking A (Azad University (12 page(s) - From 81 to 92 )
Keywords:بافتپردازش تصویرکیککدوحلواییصمغ بالنگوImage ProcessingCakePumpkinBalangu gumtexture
-
4.
Writer : صالحی، فخرالدین ؛ حسینی قابوس، سیدحسین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1398 - شماره 63 Ranking A+ (Azad University (10 page(s) - From 17 to 26 )
Keywords:آنالیز حساسیتالگوریتم ژنتیکفروسرخهلو
-
5.
Writer : حسینی قابوس، سیدحسین ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اسدی، غلامحسن ؛ اعلمی، مهران ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 page(s) - From 5 to 16 )
Keywords:کدوحلواییخشککردنهوای داغضریب نفوذمادونقرمزمدل نیوتنDiffusivity CoefficientsNewton ModelkineticsinfraredPumpkin