keyword اسيدهاي چرب / (8 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : غلامی گیلانی، سهیلا ؛ غلامی گیلانی، غلامرضا ؛ شاهماری، مهتاب ؛ Corresponding Author : طاهری، علیرضا ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 Ranking A+ (Azad University/ISC (16 page(s) - From 15 to 30 )
Keywords:اسیدهای چربفلزات سنگیناندیسهای فیزیکی -شیمیاییاستخراج مایع- مایعPhysicochemical indicesheavy metalsFatty Acidsliquidliquid extraction
-
2.
Writer : روفه گری، لیلا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 Ranking A+ (Azad University (10 page(s) - From 5 to 14 )
Keywords:کلسترولکرهاسیدهای چرباسید لینولئیک کنژوگهFatty AcidButterConjugated linoleic acidCholesterol
-
3.
Writer : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (18 page(s) - From 35 to 52 )
Keywords:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمانFreezingRainbow troutFatty AcidQuality Control
-
4.
Writer : کوچکزایی، علی رضا ؛ محمدی آچاچلویی، محسن ؛ فرهمند بروجنی، حمید ؛
Journal:مرمت و معماری ایران (مرمت آثار و بافت های تاریخی، فرهنگی)»پاییز و زمستان 1393، سال چهارم - شماره 8 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (14 page(s) - From 47 to 60 )
Keywords:FTIRمشک چرمیقلعه کوه قایناسیدهای چربچربی آزادAtr-e SonbolGhaleei Ghaenleather bottlefree fatKoohFatty Acids
-
5.
Writer : مظفری، حمید ؛ حسن پور درویشی، حسین ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 page(s) - From 79 to 86 )
Keywords:آفتابگردانآب شوراسیدهای چربآبیاری تلفیقیدرصد و عملکرد روغن
-
6.
Writer : علویان، راحله ؛ اسداللهی، سیمین ؛ پیراوی ونک، زهرا ؛ افسر، علی ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 page(s) - From 5 to 12 )
Keywords:اسیدهای چرباسید چرب اشباع در موقعیت 2تقلبات روغن زیتونروغن زیتون فرابکر
-
7.
Writer : ضیائیان نوربخش، هانیه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 page(s) - From 77 to 84 )
Keywords:اسیدهای چربترکیبات غذاییماهی شوریده
-
8.
Writer : شاهوردی، افسانه ؛ قراچورلو، مریم ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 page(s) - From 52 to 60 )
Keywords:اسیدهای چربترکیبات غیر صابونی شوندهروغن شاه دانهزمان پایداری
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (2 Article)
- A+ (2 Article)