keyword نانوامولسيون / (2 Article)
- Sort by
- Date
- Journal علوم غذایی و تغذیه 2
-
1.
Writer : طاهری، مریم ؛ Corresponding Author : مستقیم، تکتم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (Azad University (20 page(s) - From 69 to 88 )
Keywords:غنی سازیبتاسیکلودکسترینپنیر خامه اینانوامولسیونویتامین Eویتامین DاینولینInulinVitamin DFortificationVitamin ENano emulsionCream cheeseβ-cyclodextrin
-
2.
Writer : عادلی میلانی، مرتضی ؛ قنبرزاده، بابک ؛ علیزاده، آیناز ؛ قاسمی افشار، پیمانه ؛ Corresponding Author : قبادی دانا، مریم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 ، A (Azad University (18 page(s) - From 19 to 36 )
Keywords:گوشت بوقلموننانو امولسیوناسانس گزنهپوشش خوراکی زیست فعالهیدروکسی پروپیل بتاسیکلودکسترینBioactive Edible Coating GelatinHPBCTurkey Meat.NanoemulsionNettle essential oil