Journal (Article count) |
---|
Journal علوم غذایی و تغذیه 4 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 4 |
Language (Article count) |
---|
Persian 4 |
-
1.
Writer : طاهری، مریم ؛ Corresponding Author : مستقیم، تکتم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 ، A (Azad University (20 page(s) - From 69 to 88 )
Keywords:ویتامین Eویتامین Dاینولینغنی سازیبتاسیکلودکسترینپنیر خامه اینانوامولسیونFortificationVitamin ENano emulsionCream cheeseβ-cyclodextrinInulinVitamin D
-
2.
Writer : عباسیان راد، امیرحسام ؛ مستقیم، تکتم ؛ Corresponding Author : صالحی فر، مانیا ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (Azad University (14 page(s) - From 61 to 74 )
Keywords:آکریلآمیدبرگ بامبوپونهکوهینان سوخاریBamboo leavesBregano extractZwiebackAcrylamide
-
3.
Writer : تکلوی، سویل ؛ شهریاری، شهلا ؛ Corresponding Author : مستقیم، تکتم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 ، A (Azad University (18 page(s) - From 49 to 66 )
Keywords:میگوکربوکسی متیل سلولزنانوذرات اکسید رویپوشش فعالاسانس شویدActive CoatingDill Essential OilShrimpZnO nanoparticlesCMC
-
4.
Writer : باجلان، سمانه ؛ مظاهری، امیرفرخ ؛ مستقیم، تکتم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 ، A+ (Azad University (14 page(s) - From 87 to 100 )
Keywords:آب سیبجریانیفیزیکوشیمیاییحسیماستSensoryflowyogurtApple juicePhysicochemical