keyword تر کیب اسید چرب / (7 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : ایمانی مطلق، یاسمن ؛ Corresponding Author : قراچورلو، مریم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 Ranking A (Azad University (10 page(s) - From 27 to 36 )
Keywords:روغنترکیب اسید چربفسفولیپیدترکیب غیر صاوبنی شوندهدانه چیاChia SeedPhospholipidFatty Acid CompositionNonsaponifiable Matteroil
-
2.
Writer : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 Ranking A+ (Azad University (10 page(s) - From 15 to 24 )
-
3.
Writer : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (6 page(s) - From 37 to 42 )
Keywords:روغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلیترکیب اسید چربتقلبروغن آفتابگردانDSCAdulterationFatty Acid ProfileExtra Virgin Olive OilSunflower Oi
-
4.
Writer : مومنی فعلی، شراره ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (8 page(s) - From 77 to 84 )
Keywords:کنجدفیبرترکیب اسید چربخواص شیمیاییبذرکchemical propertiesFiberFlaxseedFatty Acid CompositionSesame
-
5.
Writer : جعفری، ژامک ؛ قراچورلو، مریم ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (12 page(s) - From 51 to 62 )
Keywords:تر کیب اسید چربترکیبات غیرصابونی شوندهروغن مغز هسته انبه
-
6.
Writer : بهرامی، مریم ؛ قراچورلو، مریم ؛ شعبانی، شاهرخ ؛ حمصی، امیرهومن ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (10 page(s) - From 29 to 38 )
-
7.
Writer : شفیعی مشتانی، ساره ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 page(s) - From 57 to 66 )
Keywords:روغنترکیب اسید چربارزیابی فیزیکوشیمیاییدانه کدو حلوایی