keyword Meat products / (9 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : شادجو، جعفر ؛ Corresponding Author : موثق، محمدحسین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402- شماره 49 ، A+ (Azad University/ISC (9 page(s) - From 53 to 61 )
Keywords:کروماتوگرافی مایع با کارایی بالافرآوردههای گوشتیتبریزاکسیتتراسایکلینTabrizHPLCMeat productsOxytetracycline
-
2.
Corresponding Author : شکری، انعام ؛ Writer : اسکندری، سهیل ؛ تبارکی، امیر ؛ دغاغله، عبدالرضا ؛
Journal:پژوهشنامه حلال»تابستان 1400، دوره چهارم - شماره 2 (12 page(s) - From 40 to 51 )
Keywords:اسلامآگاهیاستانداردغذای حلالفرآوردههای گوشتینگرش و عملکردAttitude and PerformanceMeat productsHalal foodIslamKnowledgestandard
-
3.
Writer : پیامی، ایدا ؛ دل اشوب، مسعود ؛ Corresponding Author : موثق، محمدحسین ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 ، A (Azad University/ISC (10 page(s) - From 1 to 10 )
Keywords:تبریزخویفرآوردههای گوشتیبافت غیرمجازUnauthorized tissueKhoyMeat productsTabriz
-
4.
Corresponding Author : عطائی سلوط، کمال ؛ Writer : صبوحی، محمود ؛ مهجوری کارمزدی، کمیل ؛
Journal:اقتصاد کشاورزی»تابستان 1395، دوره دهم - شماره 2 ، Science-Research (Ministry of Science/ISC (15 page(s) - From 131 to 145 )
Keywords:استان مازندرانمحصولات گوشتیکشش تابع تقاضاسیستم تقاضای معکوس ترکیبی (SIDS)Synthetic Inverse Demand System (SIDS).Elasticity of demand functionMeat productsMazandaran Provinceگوشت قرمزگوشت سفیدمحصولاتقیمتکششنظام
-
5.
Writer : بازیاری، سارا ؛ زمانی زاده، حمیدرضا ؛ میزانی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1393 - شماره 45 (8 page(s) - From 33 to 40 )
-
6.
Writer : سپیدارکیش، مهسا ؛ قانع، مسعود ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 ، Science-Research (Ministry of Science/ISC (6 page(s) - From 47 to 52 )
Keywords:استافیلوکوکوس اورئوسفرآوردههای گوشتیانتروتوکسین SEAتکنیک PCRStaphylococcus aureusMeat productsSEA enterotoxinPCR technique
-
7.
Writer : مرادی، مسعود ؛ شرفی، کیومرث ؛ دل انگیزان، سهراب ؛ جمشیدپور، ستار ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، Science-Research (Ministry of Science/ISC (10 page(s) - From 63 to 72 )
Keywords:ارزیابی اقتصادینیتراتHPLCرنگ سنجیColorimetricEconomical evaluationMeat productsNitrateمصرفهزینه
-
8.
Writer : شکرفروش، سیدشهرام ؛ رکنی، نوردهر ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ کیایی، سیدمحمدمهدی ؛ عباس والی، مریم ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 page(s) - From 1 to 14 )
Keywords:گوشتباکتریهای بیماریزافرآوردههای گوشتآلودگی غذاFood borne bacteriaMeatMeat productsآلودگیسالمونلاباکتریمیزان آلودگیمیکروبیکشتار
-
9.
Writer : عقابی، فیروز ؛ گلدانی، محمدتقی ؛ طاهری، اقبال ؛ ولایی، ناصر ؛
Journal:پژوهنده»پاييز 1375 - شماره 2 ISC (8 page(s) - From 39 to 46 )
Keywords:فرآورده های گوشتینیتروزآمین هاسرطان زاییMeat product'sNitrousaminesCarcinogenous
Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 5 |
Journal اقتصاد کشاورزی 1 |
Journal پژوهشنامه حلال 1 |
Journal علوم غذایی و تغذیه 1 |
Journal پژوهنده 1 |
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (3 Article)