کلیدواژه اسانس / (40 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
21.
نویسنده : نژاد اسد آقباش، بهزاد ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»تابستان 1396، دوره سوم - شماره 7 (7 صفحه - از 11 تا 17 )
کلیدواژه ها:ﺗﺮﭘﻦﻫﺎﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﺛﺎﻧﻮﯾﻪﻣﺮزهی ﮐﻮﻫﯽCC N=MSGC MSاسانس
-
22.
نویسنده : اقدسی، سحر ؛ کابوسی، حامی ؛ گلستان، لیلا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 صفحه - از 13 تا 22 )
کلیدواژه ها:اسانساثر بازدارندگیاوجیدوغ ایرانیکلایورومایسس مارکسیانوس
-
23.
نویسنده : براتی، آنا ؛ محمدی ثانی، علی ؛ یاورمنش، مسعود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 13 تا 24 )
کلیدواژه ها:اسانسحداقل غلظت بازدارندگیحداقل غلظت کشندگیعصاره اسکروفولاریا خراسانیکااستافیلوکوکوس اورئوسگیاهباکتری
-
24.
نویسنده : ایوبی، بشرا ؛ درویشی، شعله ؛ میراحمدی، فردین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1395 - شماره 22 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (11 صفحه - از 73 تا 83 )
کلیدواژه ها:کنگرعصاره اتانولیاستافیلوکوکوس اورئوساشریشیا کولایضدباکتریاییعصارهباکتریغلظتگیاهاسانس
-
25.
نویسنده : حیدرزاده ریزی، سمانه ؛ شاهنوشی، ناصر ؛ کرباسی، علیرضا ؛ نویسنده مسئول : محمدی، حسین ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی»پاییز 1394، دوره نهم - شماره 3 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (15 صفحه - از 125 تا 139 )
کلیدواژه ها:بازاریابیتنوعلاجیت چندگانهشکل مصرفنعناءگیاهان داروییمصرفکشاورزیاسانس
-
26.
نویسنده : صادقی، احسان ؛ درگاهی، عبداله ؛ محمدی، احمد ؛ اسدی، فاطمه ؛ صحرایی، سمیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (26 صفحه - از 1 تا 26 )
-
27.
نویسنده : فرج اللهی، محمد ؛
مجله:درسهایی از مکتب اسلام»تیر 1391 - شماره 614 (2 صفحه - از 73 تا 74 )
-
28.
ناقد : قاصدی، سمیه ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»اردیبهشت و خرداد 1391 - شماره 61 و 62 (10 صفحه - از 40 تا 49 )
کلیدواژه ها:گیاهان داروییتولیدتیرۀمواد مؤثرۀصنایع داروییصنایع داروسازیاسانس
-
29.
نویسنده : رادمهر، بهراد ؛ خامدا، کاوه ؛ رجبی خرمی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:اثر ضدمیکروبیاسانس سماقسالمونلاتیفیموریوماسانسباکتریاسانسهای گیاهی
-
30.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 69 تا 78 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (5 مقاله)
- ب (1 مقاله)