کلیدواژه Fatty Acid Profile / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحه - از 39 تا 50 )
کلیدواژه ها:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون
-
2.
نویسنده : احمدی کمازانی، ندا ؛ امیری، مریم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:Fatty Acid ProfileTocopherolPhysicochemical EvaluationPurslane Seed OilSterol
-
3.
نویسنده : افشار، مریم ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ قراچورلو، مریم ؛ بصیری، علی رضا ؛ یاخدا، حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (6 صفحه - از 59 تا 64 )
کلیدواژه ها:3omegaFatty Acid ProfileChemical evaluationPurslane Oil
-
4.
نویسنده : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (6 صفحه - از 37 تا 42 )
کلیدواژه ها:ترکیب اسید چربروغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلیتقلبروغن آفتابگردان
-
5.
نویسنده : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینپروبیوتیکسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چرب
-
6.
نویسنده مسئول : محمدی، رضا ؛ نویسنده : حسنوند، سارا ؛ چابوک، نگار ؛ روشندل، زهرا ؛ زیبایی، رضوان ؛ بشیری، پرویز ؛ دارابی، ژیلا ؛
مجله:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»مهر 1402 - شماره 8 (29 صفحه - از 69 تا 97 )
کلیدواژه ها:پروفایل اسیدهای چربنان برنجیفلزات سنگینآفلاتوکسینرنگ طبیعیاسیدهای چربناناسیدهای چرب ترانسمحلولاستان
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه 1 |