کلیدواژه Probiotic / (14 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : برنده، شمیم ؛ نویسنده مسئول : صداقتی، مرجانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1403 - شماره 82 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 19 تا 29 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکزندهمانیدسر شیریژل آلئوورا
-
2.
نویسنده : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
3.
نویسنده : فلاحت، بابک ؛ خورشیدپور، بیژن ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیککفیرپلی دکستروزگالاکتوفروکتوز
-
4.
نویسنده : حجازی، محمد امین ؛ مجیدی، محمد ؛ پورعبدی سرابی، پریسا ؛ نویسنده مسئول : تاری نژاد، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 67 تا 81 )
کلیدواژه ها:ردیابیپروبیوتیکباکتریوسینزیرهمچینی
-
5.
نویسنده : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینپروبیوتیکسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چرب
-
6.
نویسنده : رویان، مریم ؛ هاشمی، مریم ؛ صیقلانی، رامین ؛ علائی قشلاقی، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 49 تا 63 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسپروبیوتیکتوالی یابی 16 S rRNAمرغ بومی ایرانپاتوژنهای گوارشی
-
7.
نویسنده : تاری نژاد، علیرضا ؛ پورعبدی، پریسا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 25 تا 38 )
کلیدواژه ها:انتشار از دیسکقطر هاله عدم رشدپروبیوتیکباکتریهای اسید لاکتیک
-
8.
نویسنده : کوهستانی، بهناز ؛ پوراحمد، رضوان ؛ خورشیدپور، بیژن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (13 صفحه - از 109 تا 121 )
کلیدواژه ها:ترانس گلوتامینازکنسانتره پروتئین آب پنیرشیر سویافراسودمندپروبیوتیکشیر گاو
-
9.
نویسنده : جیرسرایی، بهرام ؛ پوراحمد، رضوان ؛ فدائی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (12 صفحه - از 35 تا 46 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوس کازئیپنیر فراپالایشسین بیوتیکلاکتولوزاینولینپروبیوتیک
-
10.
نویسنده : بدری، مهدیه ؛ علیزاده، آیناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 55 تا 66 )
کلیدواژه ها:پریبیوتیکپروبیوتیکماست همزدهلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 7 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 6 |
نشریه پژوهنده 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (4 مقاله)