کلیدواژه Rainbow trout / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : شهبازی، یاسر ؛ نویسنده : شاویسی، نسیم ؛ کرمی، نگین ؛
مجله:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»مهر 1402 - شماره 8 (12 صفحه - از 128 تا 139 )
کلیدواژه ها:کرمانشاهقزلآلای رنگین کمانباقیماندههای آنتیبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانpHاستان کرمانشاهاستان
-
2.
نویسنده : رشیدی، محمدجواد ؛ روزبه نصیرایی، لیلا ؛ جعفریان، سارا ؛ نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 53 تا 66 )
کلیدواژه ها:پوششماهی قزلآلاپکتیناسانس نعناع فلفلینانواکسیدرویموسیلاژ جاوشیر
-
3.
نویسنده : مدرسه، شیدا ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نویسنده مسئول : حسین زاده، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینپروبیوتیکسینبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانپروفایل اسیدهای چرب
-
4.
نویسنده : انصاری اردلی، عبدالله ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:اکسیداسیونبسته بندیقزل آلای رنگینکمانافزودنی
-
5.
نویسنده : طاهری میرقائد، علی ؛ سلطانی، مهدی ؛ محمودی، زهرا ؛ حسینی شکرابی، سید پژمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 65 تا 74 )
کلیدواژه ها:PCRاسترپتوکوکوس اینیاییقزلآلای رنگینکمانلاکتوکوکوس گارویه
-
6.
نویسنده : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 35 تا 52 )
کلیدواژه ها:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
7.
نویسنده : شعبانپور، بهاره ؛ جمشیدی، انیسه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:ناگت ماهینمکسود سبکخشک کردن مقدماتیسرخ کردن عمیققزلآلاتیمارتیمارنمکنمککاهش جذب روغنکاهش جذب روغن
-
8.
نویسنده : حسینی، سیدابراهیم ؛ بذرگر، ساره ؛ دیانت پور، وحید ؛ بذرگر، لیلا ؛
مجله:تحقیقات اقتصاد کشاورزی»زمستان 1392 - شماره 20 رتبه علمی-پژوهشی (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 185 تا 196 )
کلیدواژه ها:بازماندگیماهی قزل آلای رنگین کمانباکتوسلماهیان
-
9.
نویسنده : فدایی فرد، فیروز ؛ کورنگی، حمید ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ رئیسی، مهدی ؛ پیرزاده، راحله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:الایزاقزل آلای رنگین کماناکراتوکسین Aغذای ماهیسمآرد گندمتولید
-
10.
نویسنده : فدایی فرد، فیروز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحه - از 53 تا 62 )
کلیدواژه ها:انروفلوکساسینقزلآلای رنگین کمانچهار محال و بختیاریالایزاآنتیبیوتیکماهیانمزارع