کلیدواژه Shelf life / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : رستمیان، مصیب ؛ نویسنده : چگنه لرستانی، رویا ؛ قدیری، کیقباد ؛ میرزاده، مریم ؛ اکیا، علیشا ؛ برفی، شهرام ؛ الماسی، افشین ؛ کیانی، عاطفه ؛ زمزم، ماندانا ؛ امیری، آزاده ؛ امیری، زهرا ؛
مجله:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»بهمن 1401 - شماره 6 (13 صفحه - از 64 تا 76 )
کلیدواژه ها:انتقال خونپلاکتآلودگی باکتریاییمدت نگهداریکشت میکروبیباکتریتولید
-
2.
نویسنده : بارانی بیرانوند، اعظم ؛ غفوری اسکویی، حامد ؛ نویسنده مسئول : کیومرثی، حامد ؛
مجله:پژوهش و فناوری محیط زیست»بهار و تابستان 1401 - شماره 11 (14 صفحه - از 105 تا 118 )
کلیدواژه ها:ماندگاریگوشت مرغپد سلولزیعصاره لیموتاثیرات محیط زیستیمیکروبیپراکسید
-
3.
نویسنده : امینی فر، فائزه ؛ سعیدیسار، سکینه ؛ نویسنده مسئول : نورزاد، سودابه ؛
مجله:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1400 - شماره 14 (13 صفحه - از 61 تا 73 )
کلیدواژه ها:عمر گلجاییمحلول نگهدارندهعصارههای گیاهیرز شاخه بریده
-
4.
نویسنده : محمدی، سید مسعود ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛ نویسنده مسئول : امین لاری، محمود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 1 تا 18 )
کلیدواژه ها:ماندگاریاولترافیلتراسیونمیکروفیلتراسیونپنیر آنزیمی ایرانیباکتوفوگاسیون دوتایی
-
5.
نویسنده : احسانی، نگین ؛ شهریاری، شهلا ؛ فامیل مومن، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 15 تا 26 )
کلیدواژه ها:اتمسفر اصلاح شدهزمان نگهدارینانونقرهبستهبندیتوت فرنگی
-
6.
نویسنده : افسرسنگری، مریم ؛ عبدالله پور، حمید ؛ کوچکیان صبور، انوشه ؛ نامی خسمخی، الناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 15 تا 28 )
کلیدواژه ها:زمان ماندگاریسوریمیماهی کاراس (Carassius carassius gibelio)فساد شیمیایی
-
7.
نویسنده : شعبان پور، بهاره ؛ گلنار قربانیان، گلنار ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ پورعاشوری، پرستو ؛ عقیلینژاد، سیدمصطفی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:کیفیتماندگاریتخم قزلآلای رنگینکماننمکسود
-
8.
نویسنده : رمضانی، امید ؛ جلیلزاده، عباس ؛ حصاری، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:ماندگاریپنیر سفیدپوشش خوراکیپروتئین آبپنیرناتامایسین
-
9.
نویسنده : سلسبیل، مهسا ؛ شفیعا، محمد علی ؛ پیشوایی، میر سامان ؛ شهانقی، کامران ؛
مجله:مدیریت صنعتی (دانشگاه تهران)»تابستان 1394 ، دوره هفتم - شماره 2 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (28 صفحه - از 305 تا 332 )
کلیدواژه ها:اختلال تحریمبرنامهریزی تاکتیکیبرنامهریزی امکانی استوارزنجیرۀ تأمین داروعمر قفسهایزنجیرههای تأمینمدلمدلسازیزنجیرة تأمینریسکزنجیرۀ تأمین جهانیعدم قطعیت
-
10.
نویسنده : یوسفی، قاسم ؛ صادقی، سعید ؛ کرمی، زهره ؛ امام جمعه، زهرا ؛ جوکی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:ماندگاریخصوصیات کیفیاتمسفر تعدیل یافتهمیوه تمشک