جوادی، افشین/ 21 مقالة
مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 18 |
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 21 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 21 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 4 |
-
11.
مؤلف : عباس زاده معروفان، خداویردی ؛ متین، امیر عباس ؛ جوادی، افشین ؛ امانی قدیم، علیرضا ؛ كاتب مسؤول : میرزائی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 ، A+ (Azad University/ISC (10 صفحة - من 57 إلی 66 )
الکلمات المفتاحية:آب17بتا- استرادیولازوندهیاسترون
-
12.
مؤلف : بدلی، اکبر ؛ كاتب مسؤول : جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 ، A+ (Azad University/ISC (16 صفحة - من 79 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:کیک اسفنجیخواص ضد میکروبیخواص آنتیاکسیدانیعصاره گیاهی
-
13.
مؤلف : ابراهیمی اصل، سعیده ؛ سلطلنی چپه زاد، علی ؛ جوادی، افشین ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1397 - شماره 59 ، A+ (Azad University (12 صفحة - من 31 إلی 42 )
الکلمات المفتاحية:شیرزمان ماندگارینانوکامپوزیت: بستهبندینانو ذرات مس
-
14.
مؤلف : علی نیا، آیسا ؛ جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 ، A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 95 إلی 105 )
-
15.
مؤلف : مقدم کیا، هیلدا ؛ جوادی، افشین ؛ طریقت اسفنجانی، علی ؛ پزشکی نجف آبادی، اکرم ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1395 - شماره 51 (10 صفحة - من 5 إلی 14 )
الکلمات المفتاحية:رئولوژیپروتئینکازئینات سدیمفورمولای انترال
-
16.
مؤلف : دقیقیان، رضا ؛ جوادی، افشین ؛ صفوی، سید اسماعیل ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:هیستولوژیکیکباب کوبیدهروش شیمیاییتقلب
-
17.
مؤلف : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 9 إلی 22 )
الکلمات المفتاحية:ماندگاریسوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
18.
مؤلف : شجاعی، مهسا ؛ کریمی دره آبی، هیوا ؛ جوادی، افشین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1393 - شماره 14 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 1 إلی 8 )
الکلمات المفتاحية:بیوفیلمشیر خاماستافیلوکوکوس ارئوسسنندج
-
19.
مؤلف : جوادی، افشین ؛ رفیعی اصل، سیروس ؛ شاهیان، فرهاد ؛ قاضی هشترودی، حامد ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 ، العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (8 صفحة - من 55 إلی 62 )
الکلمات المفتاحية:گوشتPCRاستافیلوکوکوس آرئوساردکروده
-
20.
مؤلف : تربتی، محمدعلی ؛ جوادی، افشین ؛ صادری، حشمت ؛ توکلی، فرزانه ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (8 صفحة - من 47 إلی 54 )
الکلمات المفتاحية:سرخ کردنمایکروویو کردنهمبرگرویژگیهای میکروبیمایکروویومیکروبیمیکروویوسرخ