keyword اسانس / (39 Article)
- Sort by
- Date
-
31.
Writer : توکلی زاده، مهدی ؛ ترینیا، زهرا ؛ افشار، داود ؛ Corresponding Author : ربی انگورانی، حسین ؛
Journal:زیست فناوری گیاهان دارویی»پاییز و زمستان 1399 - شماره 12 (10 page(s) - From 19 to 28 )
Keywords:اسانسضدباکتریدیسک دیفیوژنبومادرانAntibacterialdisk diffusionYarrowEssential Oil
-
32.
Writer : خاجوی، هلیا ؛ Corresponding Author : احمدی دستگردی، آسیه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 ، A (Azad University (12 page(s) - From 49 to 60 )
Keywords:اسانسمایونزفعالیت آنتی اکسیدانیآویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss)Thyme (Zataria multifora boiss)Essential OilAntioxidant activityMayonnaise
-
33.
Corresponding Author : مجیدزاده، عطا ؛ Writer : نصیری، یوسف ؛ شکاری، فریبرز ؛ حسینی، پرشنگ ؛
Journal:مطالعات محیط زیست، منابع طبیعی و توسعه پایدار»بهار 1400 - شماره 18 (14 page(s) - From 31 to 44 )
-
34.
Writer : اباذری، نسرین ؛ فروزش، پیمان ؛
Journal:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1400، دوره هفتم - شماره 22 (16 page(s) - From 195 to 210 )
-
35.
Writer : مجیدزاد، عطا ؛ نصیری، یوسف ؛ شکاری، فریبرز ؛ حسینی، پرشنگ ؛
Journal:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1400، دوره هفتم - شماره 22 (20 page(s) - From 238 to 257 )
-
36.
Writer : زاهدی، مارال ؛ معمارماهر، بهناز ؛ همیشه کار، حامد ؛ انرجان، نویده ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 ، A (Azad University/ISC (14 page(s) - From 23 to 36 )
Keywords:اسانسآنتیاکسیدانشیرینبیانمیکروامولسیونLicoricemicroemulsionAntioxidantEssential Oil
-
37.
Writer : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ Corresponding Author : میرزایی، حبیب الله ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 ، A (Azad University (22 page(s) - From 15 to 36 )
Keywords:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگCitron peelextractionThermal stabilitysunflower oilAntioxidantEssential Oil
-
38.
Corresponding Author : خراسانی، سپیده ؛ Writer : شهدادی، فاطمه ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 ، A (Azad University (8 page(s) - From 31 to 38 )
Keywords:اسانسفعالیت آنتی اکسیدانیفعالیت ضدمیکروبیتفاله حاصل از گلاب گیریRose Water Production ResiduesAntioxidant activityAntimicrobial ActivityEssential Oil
-
39.
Writer : بیاتی کلیمانی، آرمان ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 ، A (Azad University (19 page(s) - From 77 to 95 )
Keywords:اسانسپوشش خوراکیکیتوزانسینه مرغمدت زمان نگهداریFerula gummosa BoissFerula gummosa BoissShelf life.edible coatingChicken breastEssential OilChitosan
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (5 Article)
- ب (1 Article)