keyword Sausage / (4 Article)
- Sort by
- Date
-
1.
Writer : زینال زاده، الناز ؛ میزانی، مریم ؛ چمنی، محمد ؛ گرامی، عباس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (12 page(s) - From 13 to 24 )
-
2.
Writer : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (14 page(s) - From 9 to 22 )
Keywords:سوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیماندگاریSausagelifeShelfThymeNatural preservativesآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
3.
Writer : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 page(s) - From 17 to 26 )
Keywords:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسیPhysicochemical PropertiesSensory PropertiesGelatinSausage
-
4.
Writer : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 Ranking A+ (Azad University/ISC (16 page(s) - From 69 to 84 )
Keywords:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانهNitrite substitutionBlack cumin oilMicrobial propertiesOxidative stabilitySausage
Related keywords
Article publication trend
Scientific rank
- علمی-پژوهشی (1 Article)
- A+ (1 Article)