کلیدواژه آفلاتوكسين M1 / (7 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : برامی، احمدرضا ؛ نویسنده : پورعلمی، محمدرضا ؛ ایرانی، مهرداد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (10 صفحه - از 53 تا 62 )
-
2.
نویسنده : موثق، محمدحسین ؛ آدینه وند، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1392 - شماره 10 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 52 تا 59 )
کلیدواژه ها:تبریزالایزاآفلاتوکسین M1شیر خام گاوشیر خامشهر تبریز
-
3.
نویسنده : ابدالی تکلو، ایمان ؛ محمدی ثانی، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 11 تا 18 )
کلیدواژه ها:آفلاتوکسین M1کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالاپودر آب پنیرملح زدایی
-
4.
نویسنده : فرشی، پرستو ؛ خاکپور، محمد رضا ؛ طبیبی آذر، مهناز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (8 صفحه - از 89 تا 96 )
کلیدواژه ها:شهر تبریزشیر پاستوریزهآفلاتوکسین M1روش الایزا
-
5.
نویسنده : جلیلی، مریم ؛ کیانی، فلور ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 79 تا 90 )
کلیدواژه ها:دامداریویژگیهای میکروبیویژگیهای شیمیاییآفلاتوکسین M1شیر خام
-
6.
نویسنده : بصیری، سارا ؛ رشیدی، حسین ؛ صادقی، سمیه ؛ قیصری، حمیدرضا ؛ نویسنده مسئول : شکرفروش، سید شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1398-شماره 36 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 23 تا 31 )
کلیدواژه ها:شیرالایزاHPLCآفلاتوکسین M1
-
7.
نویسنده : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1