کلیدواژه اکسيداسيون / (13 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : فتح الهی، عیسی ؛ نویسنده : هاشمی نژاد، راحله ؛ طالبی، سمیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1401- شماره 46 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 77 تا 90 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگیناکسیداسیونروغن کنجدپوست پرتقالجاذب زیستی
-
2.
نویسنده : غربا، مهرناز ؛ قوامی، مهرداد ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 21 تا 34 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیدانروغن آفتابگرداناکسیداسیونروغن کانولاپایداری روغنروغن قالب
-
3.
نویسنده : معزی، مریم ؛ فاضل، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 83 تا 96 )
کلیدواژه ها:پستهصمغ فارسیپوششدهیعصاره نعناعاکسیداسیون
-
4.
نویسنده : انصاری اردلی، عبدالله ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:بسته بندیقزل آلای رنگینکمانافزودنیاکسیداسیون
-
5.
نویسنده : خدابنده، فرشته ؛ خانی پور، علی اصغر ؛ سیف زاده، مینا ؛ زارع گشتی، قربان ؛ رهنما سنگاچین، معصومه ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»زمستان 1395، سال دوم - شماره 4 (13 صفحه - از 43 تا 55 )
کلیدواژه ها:آنتی اکسیداناکسیداسیونرزماریماهی کپور نقره ایگوشت چرخ شدهاکسیدانماهی
-
6.
نویسنده : کمالی روستا، لیلا ؛ قوامی، مهرداد ؛ الهامی راد، امیر حسین ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (10 صفحه - از 37 تا 46 )
کلیدواژه ها:دارچینعصارهآنتی اکسیداناکسیداسیونچلاته کننده
-
7.
نویسنده : مسلمی، معصومه ؛ خاکسار، رامین ؛ تسلیمی، اقدس ؛ حسینی، هدایت ؛ فردوسی، روح اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1391 - شماره 6 ISC (12 صفحه - از 39 تا 50 )
کلیدواژه ها:روغن کانولاروغن سویاپروفایل اسیدهای چربلیونر مرغاسیدهای چرباسیدهای چرب آزادفرآوردههای گوشتیاکسیداسیون
-
8.
مترجم : پدرام، نرگس ؛
مجله:پیام بهارستان»آذر 1383 - شماره 42 (8 صفحه - از 68 تا 75 )
کلیدواژه ها:فاکسینگکاغذقارچیاکسیداسیونرنگرادیکالهای آزاد
-
9.
نویسنده : محبی، حمید ؛
مجله:المپیک»پاییز و زمستان 1382 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 51 تا 66 )
کلیدواژه ها:ورزشاکسیداسیون چربیانسولینگلوکزتکنیک کلمپ گلوکزاکسیداسیون کربوهیدراتانرژی مصرفیاکسیداسیونتزریقکربوهیدراتغلظت
-
10.
نویسنده : صادق زاده، خسرو ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»اسفند 1381 - شماره 59 (3 صفحه - از 24 تا 26 )
کلیدواژه ها:فاضلابتصفیه فاضلابتصفیهمواد آلیاکسیداسیون
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 4 |
نشریه مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری 1 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (1 مقاله)