کلیدواژه قزل آلاي رنگين كمان / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : فدایی فرد، فیروز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (10 صفحه - از 53 تا 62 )
کلیدواژه ها:انروفلوکساسینقزلآلای رنگین کمانچهار محال و بختیاریالایزاآنتیبیوتیکماهیانمزارع
-
2.
نویسنده : فدایی فرد، فیروز ؛ کورنگی، حمید ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ رئیسی، مهدی ؛ پیرزاده، راحله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 71 تا 80 )
کلیدواژه ها:الایزاقزل آلای رنگین کماناکراتوکسین Aغذای ماهیسمآرد گندمتولید
-
3.
نویسنده : قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکماناسانس زیره سبزفیله ماهی قزلآلای رنگینکمان
-
4.
نویسنده : شکری، فرشته ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ رفتنی امیری، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 35 تا 52 )
کلیدواژه ها:کنترل کیفیتانجماداسیدهای چربقزل آلای رنگین کمان
-
5.
نویسنده : قربانی رنجبری، علی ؛ اکرمی، رزا ؛ شریفی راینی، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 1 تا 8 )
کلیدواژه ها:هیستامینشیرازپوترسینبار میکروبیقزلآلای رنگینکمان
-
6.
نویسنده : طاهری میرقائد، علی ؛ سلطانی، مهدی ؛ محمودی، زهرا ؛ حسینی شکرابی، سید پژمان ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1395 - شماره 21 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 65 تا 74 )
کلیدواژه ها:PCRاسترپتوکوکوس اینیاییقزلآلای رنگینکمانلاکتوکوکوس گارویه
-
7.
نویسنده : انصاری اردلی، عبدالله ؛ شعبانپور، بهاره ؛ کردجزی، معظمه ؛ اجاق، سیدمهدی ؛ باباخانی لشکان، آریا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1396 - شماره 57 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 45 تا 56 )
کلیدواژه ها:بسته بندیقزل آلای رنگینکمانافزودنیاکسیداسیون
-
8.
نویسنده : محمودی اردبیلیa، فرانک ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 75 تا 88 )
کلیدواژه ها:قزل¬آلای رنگین¬کمانهسته انگورنانوانکپسوله
-
9.
نویسنده مسئول : قائنی، منصوره ؛ نویسنده : رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکمان
-
10.
نویسنده مسئول : شهبازی، یاسر ؛ نویسنده : شاویسی، نسیم ؛ کرمی، نگین ؛
مجله:پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه»مهر 1402 - شماره 8 (12 صفحه - از 128 تا 139 )
کلیدواژه ها:کرمانشاهقزلآلای رنگین کمانباقیماندههای آنتیبیوتیکماهی قزلآلای رنگینکمانpHاستان کرمانشاهاستان