کلیدواژه پروبيوتيک / (36 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : برنده، شمیم ؛ نویسنده مسئول : صداقتی، مرجانه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1403 - شماره 82 رتبه A (دانشگاه آزاد (11 صفحه - از 19 تا 29 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکزندهمانیدسر شیریژل آلئوورا
-
2.
نویسنده : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
3.
نویسنده : امیدی، احسان ؛
مجله:مطالعات علوم زیستی و زیست فناوری»بهار 1402، دوره نهم - شماره 30 (18 صفحه - از 260 تا 277 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکبیوفیلمEscherichia coliعفونت ادراریLactobacillus
-
4.
نویسنده : افشار، پروین ؛ مهاجرانی، حمیدرضا ؛ ساکی، ساسان ؛ نویسنده مسئول : امینی، کیومرث ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 53 تا 62 )
کلیدواژه ها:کلسترولپروبیوتیکلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسترخینه
-
5.
نویسنده : نوریان، فهیمه ؛ هنرور، مسعود ؛
همایش:کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی»مجموعه مقالات پنجمین کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی رتبه بین المللی (10 صفحه - از 1915 تا 1924 )
کلیدواژه ها:فراسودمند پروبیوتیک پری بیوتیک سین بیوتیک
-
6.
نویسنده : باباخانی، سجاد ؛ پاکزاد، پرویز ؛ بی خوف تربتی، مریم ؛ نویسنده مسئول : حسینی، فرزانه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 1 تا 16 )
کلیدواژه ها:مواد غذاییپروبیوتیکویرولانسلیستریوزیستهاجم سلولیمیکروکپسولهسازی
-
7.
نویسنده : لاری پور، محدثه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (22 صفحه - از 1 تا 22 )
کلیدواژه ها:پری بیوتیکسینبیوتیکمکمل خوراکیپروبیوتیک
-
8.
نویسنده : فلاحت، بابک ؛ خورشیدپور، بیژن ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1399 - شماه 69 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیککفیرپلی دکستروزگالاکتوفروکتوز
-
9.
نویسنده : حجازی، محمد امین ؛ مجیدی، محمد ؛ پورعبدی سرابی، پریسا ؛ نویسنده مسئول : تاری نژاد، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 67 تا 81 )
کلیدواژه ها:ردیابیزیرهمچینیپروبیوتیکباکتریوسین
-
10.
نویسنده : روح زاده، سروه ؛ نویسنده مسئول : بهرامیان، سمیرا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1399 - شماره 38 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 109 تا 117 )
کلیدواژه ها:پروبیوتیکلاکتوباسیلوس پلانتارومژل آلوئهورابستنی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (10 مقاله)
سطح برگزاری همایش
- همایش بین المللی (1 مقاله)