کلیدواژه HPLC / (18 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
11.
نویسنده : شریعت، منیرالدین ؛ لکزاده، لیلا ؛ میرمحمدی، مهرالسادات ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1395 - شماره 24 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:HPLCاسپکتروفتومتریسوربات پتاسیمآبمیوه
-
12.
نویسنده : کرمیاسبو، روحالله ؛ میرابولفتحی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1395 - شماره 23 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 43 تا 54 )
کلیدواژه ها:HPLCآفلاتوکسینساکارومایسس سرویزیهستون ایمنوافینیتی
-
13.
نویسنده : علی زاده، محمد ؛ رحیم زاده، نوشین ؛ خیروری، ثریا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (8 صفحه - از 69 تا 76 )
کلیدواژه ها:خشکبارHPLCواکنش میلاردهیدروکسی متیل فورفورال
-
14.
نویسنده : رحیمی، ابراهیم ؛ شاکریان، امیر ؛ ترکی باغبادرانی، زینب ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 31 تا 38 )
کلیدواژه ها:Organizational developmentمایکوتوکسینپاتولینلواشککروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC)
-
15.
نویسنده : اسکندری، محمدهادی ؛ منتصری، هاشم ؛ مصباحی، غلامرضا ؛ طاهری یگانه، علیرضا ؛ نیاکوثری، مهرداد ؛ کرمی، سمیه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 51 تا 62 )
کلیدواژه ها:کروماتوگرافی مایع با کارایی بالاپاتولینلواشکمراحل فرایندسمفیلتراسیونتولیدفرمولاسیون
-
16.
نویسنده : مرادی، مسعود ؛ شرفی، کیومرث ؛ دل انگیزان، سهراب ؛ جمشیدپور، ستار ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 63 تا 72 )
-
17.
نویسنده : رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ حسن زاد آذر، حسن ؛ علی اکبرلو، جواد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
کلیدواژه ها:HPLCپنیر سنتی کوپهآذزبایجانغربیهیستامینپنیرآمینهای بیوژنیکپنیر کوپهمیکروارگانیسمها
-
18.
نویسنده : واحدی، حبیب ؛ عزیزی، محمدحسین ؛ کبارفرد، فرزاد ؛ برزگر، محسن ؛ حمیدی اصفهانی، زهره ؛ حامدی، منوچهر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:HPLCآسپارژین آزاددرجه استخراجزمان تخمیر
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (6 مقاله)
- A (3 مقاله)
- A+ (3 مقاله)
- ب (1 مقاله)