کلیدواژه Nisin / (10 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : قائنی، منصوره ؛ نویسنده : رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکمان
-
2.
نویسنده مسئول : محمدی، خسرو ؛ نویسنده : جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداری
-
3.
نویسنده : رهنما، محمد ؛ پیشادست، سارا ؛ سعادتی، داریوش ؛ نوری جنگی، افسانه ؛ حیدرزادی، محمدامین ؛ نویسنده مسئول : علیپور اسکندانی، مجید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 37 تا 47 )
کلیدواژه ها:سیرعصاره الکلیاستافیلوکوکوس اورئوسنیسینماهی تیلاپیا
-
4.
نویسنده : حمیدی، سیده رعنا ؛ نویسنده مسئول : حنیفیان، شهرام ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 29 تا 43 )
کلیدواژه ها:نایسینباکتریهای مولد اسیدلاکتیکمطالعه تلقیحیژن hlyA
-
5.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 1 تا 13 )
کلیدواژه ها:نایسینباکتریوسینلاکتوکوکوس لاکتیسپنیر لیقواننگهدارنده بیولوژیکی
-
6.
نویسنده : محمدی نژاد، الهام ؛ عالیشاهی، علیرضا ؛ پورعاشوری، پرستو ؛ میرصادقی، حجت ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1396 - شماره 28 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 15 تا 30 )
-
7.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ جدیری، حسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:نایسینکشت آغازگرپنیر فراپالایشیدمای نگهداریپنیر
-
8.
نویسنده : قائنی، منصوره ؛ رومیانی، لاله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1392 - شماره 9 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 65 تا 76 )
کلیدواژه ها:زیره سبزنیسیناسترپتوکوکوس اینیاییقزل آلای رنگینکماناسانس زیره سبزفیله ماهی قزلآلای رنگینکمان
-
9.
نویسنده : رضوی روحانی، سیدمهدی ؛ مرادی، مهران ؛ مهدی زاده، تورج ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (10 صفحه - از 25 تا 34 )
کلیدواژه ها:لیستریا مونوسیتوژنزنیسیناسانس پیازاستفاده ترکیبیpHباکتری
-
10.
نویسنده : میردامادی، سعید ؛ تنگستانی، مهرنوش ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1390 - شماره 3 ISC (16 صفحه - از 55 تا 70 )
کلیدواژه ها:لاکتوباسیلوسباکتریوسیننیسینمحافظت کنندهفرآوردههای غذاییتخلیصجداسازیتولید