-
1.
مؤلف : خلیلی اقدم، امیرحسین ؛ روفهگرینژاد، لیلا ؛ خسروشاهی، اصغر ؛ حنیفیان، شهرام ؛ كاتب مسؤول : زمردی، شهین ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 33 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:اسانس آویشننانوامولسیونعصاره آبی دارچین
-
2.
مؤلف : جعفرزاده، حسن ؛ حنیفیان، شهرام ؛ جوادی، افشین ؛ شایق، جلال ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حمید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 17 إلی 31 )
الکلمات المفتاحية:کشتارگاه مرغسودوموناسویژگیهای فنوتیپیتولید بیوفیلمالگوی حرکت
-
3.
مؤلف : حنیفیان، شهرام ؛ جلیل نیا، مجید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:اسید سیتریکاسید استیکاسید پروپیونیکگوشت گاوبستهبندیاسیداسیدمیکروبیمیکروبی
-
4.
مؤلف : حمیدی، سیده رعنا ؛ كاتب مسؤول : حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1399 - شماره 40 التصنيف A+ (Azad University/ISC (15 صفحة - من 29 إلی 43 )
الکلمات المفتاحية:نایسینباکتریهای مولد اسیدلاکتیکمطالعه تلقیحیژن hlyA
-
5.
مؤلف : مشتاقی ملکی، طاهره ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1394 - شماره 19 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (12 صفحة - من 9 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:تنوع گونهایآلودگی محیطیفرآوردههای شیرشیرخامآلودگی کپکی
-
6.
مؤلف : عطارزاده، رامین ؛ کریم، گیتی ؛ حصاری، جواد ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (14 صفحة - من 15 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:لیپولیزلاکتوباسیلوس پلانتارومپنیر سفید فراپالایشیآغازگر الحاقی تضعیف شدهپنیراسیدهای چربپنیر UFپروفیل اسیدهای چرب
-
7.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 69 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری
-
8.
كاتب مسؤول : حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1390 - شماره 4 ISC (14 صفحة - من 23 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:PCRشیر پاستوریزهیرسینیا انتروکولیتیکاAilVirFجداسازی
-
9.
مؤلف : همتی مقدم، علیرضا ؛ آصفی، نارملا ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 التصنيف A+ (Azad University/ISC (11 صفحة - من 37 إلی 47 )
الکلمات المفتاحية:ازنترکیبات فنولیادویهبار میکروبیرادیکال DPPH
-
10.
مؤلف : واثقی بخشایش، رضا ؛ حنیفیان، شهرام ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1394 - شماره 17 التصنيف العلمية - البحثية (Ministry of Science/ISC (14 صفحة - من 13 إلی 26 )
الکلمات المفتاحية:یرسینیا انتروکولیتیکاکشت آغازگرپنیر فراپالایشی